Verzending en Tracking

Hieronder vind je alle antwoorden over de verzending en tracking voor bestellingen bij Ecuri Beauty. Mocht je antwoord er niet bij staan, aarzel dan niet om contact op te nemen wij zijn er om te helpen!

Contact

1. Bevestigingsmail:

Heb je je bestelling afgerond? Binnen een uur mag je een bevestigingsmail verwachten. Heb je deze nog niet gezien in je inbox? Geen paniek! Neem even een kijkje in je spam folder, soms glippen onze berichten daar stiekem naartoe.

Mocht je de bevestigingsmail nog steeds niet kunnen vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

2. Verzending

Bestel je vóór 16:00 uur op zondag t/m maandag? Dan wordt je bestelling de zelfde nog dag verstuurd. 

4.1 Zijn er verzendkosten?

Bij een bestelling vanaf €20 wordt jouw bestelling gratis naar je verzonden. En als je net onder dat bedrag zit, rekenen we slechts een bedrag van €3,95 voor de verzendkosten. Alle prijzen die je op onze website ziet, zijn inclusief BTW.

4.2 Wat zijn de gemiddelde leveringstijden?

Nederland: volgende dag in huis 

België: binnen twee dagen 

Duitsland: binnen 3 dagen 

Frankrijk: binnen 3 dagen 

Rest van EU/: binnen 4 dagen

  • Op feestdagen worden er geen pakketten geleverd. Het pakket zal de eerstvolgende werkdag worden afgeleverd.
  • Houd rekening met eventuele vertraging van bezorgdiensten. 

4.3 Kan ik het bij een afhaalpunt laten bezorgen?

Kunt je pakket ook laten bezorgen bij een afhaalpunt. Zo hoef je niet thuis te blijven om op een pakket te wachten en haal je het pakket af wanneer dit jou het beste uitkomt. Dit kan bij één van de vele pick-up points bij jouw in de buurt. Je pakket zal een week beschikbaar blijven bij het geselecteerde afhaalpunt.

4.4 Mijn pakket is vertraagd!

In 95% van de gevallen zijn de bezorgdiensten op tijd. Mocht je pakket door omstandigheden vertraagd zijn, dan doen wij er alles aan om je pakket alsnog zo snel mogelijk te leveren.

4.5 Ik was niet thuis bij de levering, wat nu?

Ben je niet thuis op het moment van afleveren? Dan kan het pakket bij de buren worden afgeleverd of wordt er de eerste volgende dag nog een leverpoging gedaan.

3. Tracking: 

Bij jouw bestelling maken we gebruik van de betrouwbare diensten van POSTNL, DHL en Trunkrs. Welke bezorgoptie je krijgt, hangt af van waar je je bevindt.

Elke bestelling komt met een eigen track en trace code. Deze handige code fladdert je inbox binnen en je kunt 'm ook terugvinden op jouw bestel pagina. Heb je een Ecuri Beauty account? Fantastisch! Hier kun je niet alleen je bestellingen bekijken, maar ook je persoonlijke track en trace codes. Zo houd je altijd het overzicht.

3.1 Wanneer ontvang ik mijn track en trace code? 

Zodra je pakket is verstuurd ontvang je per mail je track en trace code. Ook wordt deze toegevoegd aan je bestelpagina en in jouw account. 

3.2 Waar vind ik de bestelpagina? 

Deze kun je makkelijk terugvinden in bevestigingsmail.