Welkom bij Ecuri Beauty, waar we samen met jou streven naar de allerbeste verzorging. We begrijpen dat je jouw lichaam met niets minder dan optimale zorg wilt omringen. Maar laten we eerlijk zijn, in de zee van cosmetische en verzorgingsproducten is het vinden van ware effectiviteit een ware uitdaging geworden. Dat is waar wij in beeld komen.

Ken je dat gevoel van overweldiging wanneer je door eindeloze merken bladert met ingrediënten die een cryptische taal lijken te spreken? Wij begrijpen het volledig. En we zijn hier om dit te veranderen.

Ecuri Beauty

Ecuri Beauty is ontstaan vanuit een diepgewortelde overtuiging: iedereen verdient de juiste en meest doeltreffende verzorging. Deze overtuiging is onze brandstof. Drijvend op een passie voor voortdurende verbetering en gedragen door innovatie en ongeëvenaarde transparantie. Met onvermoeibare toewijding creëren en presenteren wij een zorgvuldig samengestelde collectie cosmetica producten en verzorgingsproducten. Elk product omarmt en versterkt jouw authentieke schoonheid. 

1. Doeltreffende innovatie

Onze deur staat open voor jou om de Ecuri-ervaring te betreden. Stap binnen en ontdek een wereld waarin wetenschap en natuur harmonieus samenkomen. Elk product uit de Ecuri beauty lab wordt ontwikkeld met het oog om de meest effectieve en duurzame doeltreffendheid te creëren.  Met natuurlijke ingrediënten als basis en versterkt met wetenschappelijke innovatie. Dit vertaalt zich naar resultaten die niets minder dan verbluffend zijn.

2. Jouw vertrouwen, onze plicht

We begrijpen dat vertrouwen een essentieel ingrediënt is in jouw verzorgingsroutine. Bij Ecuri Beauty leggen we alles op tafel, zodat je met zekerheid kunt kiezen en stralen.

3. Duurzaamheid voor jouw lichaam en de natuur

Onze kernwaarden omarmen niet alleen jouw welzijn, maar ook dat van de natuur. We geloven in duurzaamheid en streven naar een balans tussen effectiviteit en respect voor onze omgeving.

Gestart in 1967

In 1967 ontsprong Ecuri als een van de allereerste permanente make-up salons in Nederland. Een erfenis overgedragen van moeder op zoon bracht in 1985 Ecuri Cosmetics tot leven. Wat begon als een kiem is inmiddels uitgegroeid tot een wereldleider in innovatieve PMU-producten en gerenommeerde opleiders op het gebied van wimpers, wenkbrauwen en permanente make-up.

De unieke uitdagingen waar Ecuri Cosmetics' klanten wereldwijd mee te maken hebben, vormden de inspiratie en drijfveer om Ecuri Beauty te scheppen.

Terwijl Ecuri Beauty een reis maakt die al 50 jaar oud is, nodigen we jou uit om samen met ons een nieuwe weg in te slaan naar stralende verzorging.