Wimperserums en wimperextensions

Wimperserums en wimperextensions

Wimperserums met extension

Wimperserums en wimperextensions zijn twee populaire manieren om de groei en volheid van wimpers te verbeteren. Beide methoden kunnen een geweldige manier zijn om je ogen er groter en opener te laten uitzien, maar ze werken op verschillende manieren en hebben elk hun eigen voor- en nadelen.

 

Wat zijn wimperserums?

Wimperserums zijn producten die worden aangebracht op de wimperlijn om de groei van wimpers te bevorderen. Ze bevatten vaak ingrediënten zoals biotine, keratine en panthenol, aminozuren of peptiden die de gezondheid van de wimpers verbeteren en hun groei stimuleren. Wimperserums zijn meestal gemakkelijk te gebruiken en kunnen binnen enkele weken resultaten opleveren. Er zijn veel wimperserums beschikbaar op de markt, waaronder Ecuri super lash, Revitalash of Grandelash.

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn individuele, synthetische wimperharen die worden geplakt op de natuurlijke wimpers met behulp van een speciaal soort lijm. Wimperextensions zijn beschikbaar in verschillende stijlen, diktes en kleuren, waardoor ze een geweldige manier zijn om de grootte en vorm van uw ogen te veranderen. Echter, wimperextensions moeten regelmatig worden bijgewerkt en vervangen, en kunnen leiden tot beschadiging van de natuurlijke wimpers als niet op de juiste manier gebeurd.

De verschillen

Het grote verschil tussen de twee is dat een wimperserum een langzame en natuurlijke manier is om te wimpers te verbeteren en te laten groeien. In tegenstelling tot wimperextensions die een snelle maar onnatuurlijke manier zijn om de vorm van je wimpers en ogen te veranderen.

Door deze verschillen hebben consumenten er een aantal vragen bij, hieronder hebben we de 3 meest voorkomende op een rijtje gezet;