Kruidvat wimperserum

Kruidvat wimperserum

Als je ooit wimperserums hebt gegoogeld ben je ook in aanraking gekomen met de Kruidvat wimperserum. Deze serum maakte een tijdje geleden veel headlines met zijn effectieve formulering en goedkope prijs. Helaas is dit product op den duur van de schappen gehaald doordat de voedsel en waren autoriteiten een stofje erin vond die volgens hun niet was toegestaan. In deze blog willen we hier wat meer over vertellen omdat het verhaal van de Kruidvat wimperserum ook betrekking op de Ecuri Superlash.

De Kruidvat wimperserum werd in een korte tijd zoals velen van jullie weten erg populair en onder vele consumenten gezien als de ultieme wimperserum. Goedkoop en effectief! Natuurlijk heeft Kruidvat voor hun succesvolle wimperserum enige inspiratie nodig gehad om het tot stand te brengen. Dit is waar wij van de Superlash wimperserum in het plaatje komen.

Onze wimperserum is sinds 15 jaar al op de markt en heeft zijn werking en effectiviteit bewezen. Zoals jullie hieronder kunnen zien lijken de Ecuri superlash wimperserum en de originele Kruidvat Superlash erg veel op elkaar. We voelen ons dan ook zeer gevleid dat Kruidvat ons als voorbeeld heeft gebruikt om hun originele wimperserum te maken.

Overeenkomsten tussen Superlash en Kruidvat super lash

Formulering:

Beide serums hadden een simpele formulering, namelijk één ingrediënt die daadwerkelijk de haargroei direct stimuleerde. Voor was dat (en is nog steeds) Keratinocyt growth factor en voor de Kruidvat super lash was dit bimatoprost.

Zowel onze Superlash als de Kruidvat superlash bevatte geen eiwitten of plantenextracten om de wimperharen te stimuleren. Alle groei was voornamelijk medemogelijk gemaakt door bovenstaande stofjes.

Uiterlijk:

Beide verpakking hadden een simpele plaatje van mooie wimpers met daarnaast een witte achtergrond.

Naam:

Geloof het of niet maar de Kruidvat superlash wimperserum is grotendeels gebaseerd op onze Ecuri superlash naam ( hij is tot slot bijna helemaal hetzelfde geweest!)

Kruidvat wimperserum en Superlash: het verschil

Het verschil tussen beide serums zat hem in de actieve stof die werd gebruikt, namelijk bimatoprost (kruidvat) en Keratinocyt groeifactor( Ecuri Superlash). Onze groeifactor is een bewezen, veilige en effectieve stofje die wimperharen stimuleert om te groeien. Daarnaast valt dit stofje niet in de geneesmiddelenwet. Over bimatoprost kan ook zeker gezegd worden dat dit een zeer effectief, bewezen en zelfs veilige stofje is.

Dit zeggen we omdat in tegenstelling tot vele ingredienten die in wimperserums worden gebruikt, bimatoprost een stofje is die grondig is onderzocht in de wetenschappelijke literatuur. Daar is continue naar voren gekomen dat indien het op de juiste manier wordt toegediend en de juiste concentratie worden gebruikt het een veilig middels is om te wimpers mee te verlengen. We snappen daarom ook goed te keuze van Kruidvat om dit middeltje in het wimperserum te doen.